top of page

Subkomitéstyret 2023/2024

IMG_8897.JPG

Fra topp venstre: Sondre Krogh Bursvik (aktiv-utflukt-ansvarlig), Eveline Sofie Saatvedt (redaksjonsansvarlig), Maria Soave Vold Ulset (podcastansvarlig), Ingrid Seim Rinker (nestleder), Mia Skrede (fadderansvarlig)

Subkomitéstyret er lederne for subkomiteene i linjeforeningen: Aktiv utflukt, Redaksjonen, Podcast og Fadderstyret. Nestleder har ansvar for at alt fungerer som det skal her. Ledervervene er på valg ved generalforsamlingen mot slutten av hvert vårsemester. Medarbeiderne velges gjennom intervju kort etter høstens generalforsamling. Subkomiteene er selvstendige komiteer som ikke er direkte tilkoblet styret.  

 

Aktiv utflukt: arrangerer utenlandstur/Åre-tur, opplegg på fotballkamper, turer og aktiviteter. 

Redaksjonen: lager magasinet Statsvitern med masse spennende innhold. 

Podcast: spiller inn podcaster om relevante faglige temaer med et godt utvalg av gjester og pensumpodder før eksamen. 

Fadderstyret: planlegger fadderuka for alle de nye studentene. 

IMG_8938.JPG

Maria Soave Vold Ulset
Podcastansvarlig

Hei! Jeg heter Maria og er 21 år.  Strengt tatt er jeg å definere som askerbøring fordi det er der jeg er oppvokst, men jeg er trondhjemmer i blodet, dialekta og hjertet. Jeg har fått det ærefulle oppdraget å være ansvarlig for linjeforeningens podkast, Statsbøttekottet. Vi i podkastkomitéen skal skape en podkast som virkelig tenner gnisten i din indre statsviter! Det er ikke bare i studio skravla går, for på fritiden liker jeg aller best å slå av en prat med venner på Edgar, så vel som på Fagland (dessverre). Jeg gleder meg til nok et uforglemmelig år med Leviathan!

IMG_8911.JPG

Sondre Krogh Bursvik
Aktiv-utflukt-ansvarlig

Hei sann, Jeg heter Sondre, er 20 år og kommer fra en plass i Nordland som heter Mo i Rana. 

Gjennom hele oppveksten har jeg drevet med sport og chillet med fantastiske folk.  Jeg er en profesjonell livsnyter og har vært så heldig og blitt valgt for å lede edru komiteen til Leviathan:  Aktiv utflukt («Leviatur»), som navnet tilsvarer er linjeforeningens aktivitets/tur-komité.  Jeg gleder meg veldig til å jobbe for å få folk til å tenke på noe annet enn pensum og å møte dere i gangene på Dragvoll. Så Sjåast vi etter kvart tenk eg no!

IMG_8915.JPG

Eveline Sofie Saatvedt
Redaksjonsansvarlig

Heisan Hobbsan! Jeg heter Eveline, er 22 år og kommer fra Bærum. Etter et år som medarbeider i redaksjonen har jeg fått det spennende oppdraget av å ta over som sjefsredaktør, og følgende (forsøke) å ta Statsvitern til nye høyder. Jeg gleder meg masse til å samle en ivrig gjeng med mange gode historier på lur! På fritiden spiller jeg bandy for NTNUI, henger med Alva, og ryker korsbånd i ny og ne! Gleder meg til et nytt innholdsrikt semester med Leviathan ved min side!

IMG_8953.JPG

Mia Skrede
Fadderansvarlig

Hei og hopp! Mitt navn er Mia, jeg er 20 år og kommer fra Eidsvoll. Utenom å ta en bachelor i statsvitenskap, spiller jeg fotball på NTNUI, og jeg er sjef for fadderkomiteen i linjeforeningen. Det er vi som arbeider for at høstens nye studenter skal få en varm velkomst og et godt førsteinntrykk av både byen og linjeforeningen. Fadderuken i Trondheim varer faktisk i to uker, og er et viktig springbrett ut i den sosiale delen av studenttilværelsen. Derfor er det et veldig givende arbeid som jeg koser meg masse med.

bottom of page