top of page

Fag

Fagkomiteen fremmer det faglige på en morsom og spennende måte!

Et faglig felleskap for studenter ved statsvitenskap innebærer at vi sammen kan skape ny kunnskap, lære nye ting og hjelpe hverandre i studiet av politikk!

Gjennom semesteret arrangerer derfor Leviathan en rekke faglige arrangementer som er ment å heve kunnskapsnivået, øke den faglige interessen og strekke horisontene til fremtidens statsvitere. Samtidig ønsker vi å skape et varig faglig felleskap mellom våre studenter, fagmiljøene og mulig fremtidige arbeidsgivere.

Skjermbilde 2020-07-16 kl. 19.38.13.png

Politisk prat

To ganger hver måned arrangerer fagkomiteen vår politisk prat! Dette er vårt eget debattforum hvor vi møtes for å diskutere aktuelle politiske temaer.

Hva skjer med valget i USA, hvorfor vinner høyre-ekstremismen stadig terreng, eller hva går egentlig Nav-skandalen ut på? Dette er eksempler på spørsmål vi diskuterer - Og kanskje dukker en og annen professor innom?

Test kunnskapen du har med deg fra forelesning og ikke nøl med å bli med, dette er et lavterskeltilbud!

Foredrag

Vi strekker oss langt for å booke inn interessante foredragsholdere hvert år, og forsøker å få til flere og ulike foredrag, sofaprater og interaktive fagarrangementer ut gjennom semesteret.

Amerikanske valgforskere, professorer og forskere fra hele landet eller politikere er blant mange av de vi gjester.

Skjermbilde 2020-07-16 kl. 19.47.35.png
Forretningsmøte

Semesteroppgave

Hvert semester leverer man opp til flere semesteroppgaver i de emnene man tar som student på universitetet. Å skrive tekster på universitetet kan være både spennende og nytt, men også krevende.

 

Derfor arrangerer vi veiledning og skrivekurs i semesteroppgaveskrivning. 

 

tillegg arrangerer vi felles øvingskvelder før hver eksamen, hvor vi sammen kan finne frem til gode løsninger, svare på spørsmål og gi råd og lesetips.  

Ta kontakt!

Trykk her og kom i kontakt med fagkomiteen

IMG_8923.JPG
Leder for Fagkomiteen er Karl Eidsvik Solvang
bottom of page