De Folkevalgte Fotballklubb (DFFK)

Dragvolls jentefotballag

Dette er Leviathans herrefotballag! Til tross for linjeforeningas navnebytte valgte man å beholde det tradisjonsrike navnet De Folkevalgte Fotballklubb (DFFK). Laget består av studenter som ikke er helt klare for å legge skoene på hylla, og møtes to ganger i uken for å opprettholde ballkunstene. I sesongen møter de andre lag i den beryktede Dragvolligaen. I tillegg arrangeres det en populær futsalturnering hver vinter, og en bankett som for flere av spillerne er sesongens høydepunkt.  

DFFK er en særdeles trivelig sosial arena, og passer perfekt både for nye og gamle studenter. For 2017/18-sesongen ledes laget av Øyvind Fjørtoft og Eivind Kvile, de håper å møte mange nye spillere til høsten! 

Bli DFFK-supporter - støtt Forvaltningen!

Leviathan har også et damefotballag, men det siste semestret har det dessverre vært lite med fotballengasjerte kvinner på statsvitenskap. Heldigvis har noen ivrige statsvitenskapsstudenter startet opp fotballtreninger for alle jentene på Dragvoll. Vårsemesteret har vært en suksess med ca. 10-20 stk. på treninger. De ivrigste fotballjentene på Dragvoll er samlet og treningene preges av mer spill, bevegelse og trøkk. I tillegg er laget flinke på å finne på sosiale ting, alt fra vors til vinkveld på Edgar og Rosenborg-kamp. Laget spiller ikke i noen serie enda, men det skal ikke ses bort ifra at dette snart endres. 

Alle er velkomne på treninger! Treningene er lavterskel og det kreves ikke at du har spilt fotball før. Her kan alle som vil være med. Ta kontakt med linjeforeningen hvis du er interessert, så skal vi sørge for at du blir henvist til riktig person. 

Den sagnomsuste 'Crossbar Challenge'

DFFK på utenlandsturné til Dortmund

Eliteoppgjør i Dødens Dal

 

© 2020 Leviathan, linjeforeningen for Statsvitenskap v/ NTNU, Trondheim.

  • Gray Facebook Ikon
  • Gray Instagram Ikon