top of page

Fotballagene

De Folkevalgte 

Dette er Leviathans herrefotballag! Til tross for linjeforeningens navnebytte valgte man å beholde det tradisjonsrike navnet De Folkevalgte Fotballklubb (DFFK). Laget består av studenter som ikke er helt klare for å legge skoene på hylla, og møtes ukentlig for å opprettholde ballkunstene.

DFFK er en særdeles trivelig sosial arena, og passer perfekt både for nye og gamle studenter. Det er stadig godt publikum & heiagjeng på kamper, så om man ikke vil spille er det bare å møte opp allikevel!

 

Trykk her for å komme til Facebook-gruppen til laget, hvor du finner all info. Kapteinen på laget er Vebjørn Myhre.

LeviathanxEureka

LeviathanxEureka er vårt damefotballag sammen med linjeforeningen for Europastudier! Alle er velkomne på treninger! Treningene er lavterskel og det kreves ikke at du har spilt fotball før. Treninger og kamper er en super måte å være sosial med folk fra linjeforeningen og for å holde seg aktiv!

Ta kontakt med kaptein, Noy Okello Akway, hvis du kunne tenke deg å bli med. Trykk her for å komme til Facebook-gruppen til laget, hvor du finner all info. 

Obs: det vil være en bli-kjent-trening/tryouts i starten av høstsemesteret, for de som kunne tenke seg å bli med! Info om dette kommer på våre sosiale medier. 

Bli DFFK-supporter - støtt Forvaltningen!

Den sagnomsuste 'Crossbar Challenge'

DFFK på utenlandsturné til Dortmund

Eliteoppgjør i Dødens Dal

bottom of page