Medarbeidere

Våre medarbeidere er selv studenter som jobber i sine respektive komiteer med å gi våre medlemmer det beste tilbudet innen faglige og sosiale arrangementer

Christian Truyen Ryssdal

Image (1).jpeg

Arrangementmedarbeider

Jeg er 22 år og kommer fra Tåsen i Oslo. Jeg liker å herje, ha det gøy og ikke minst å arrangere ting hehe. Jeg gleder meg til året og tror vi kommer til å gjøre mye sykt. Jeg ønsker å bidra til at alle på statsvitenskap får en så kul studietid som mulig og føler dette vervet gir meg sjansen til det. Ellers jobber jeg kontinuerlig som livsanalytiker og anser dette vervet som et godt forskningsgrunnlag. Målet mitt i livet er å bli en folkefigur på verdensbasis. Dette planlegger jeg å gjøre ved å smile litt, le mye og kanskje vinne en Oscar eller to. Nå som jeg har fått gleden av å bli med i arrangement har jeg besluttet å utsette dette målet i en liten stund. Snakkes og trøkkes plutselig. Heh.

Johannes Svebak Johnsen

IMG_0530-kopi.jpg

Arrangementmedarbeider

Hei jeg heter Johannes og er fra Oslo og da mener jeg ikke bare en lite del av byen, jeg mener hele greia. Som kid likte jeg alltid å henge med forskjellige folk i forskjellige deler av byen som hadde forskjellig syn på ting og tang. Dragvoll er på en måte litt sånn. Folk kommer fra overalt med helt forskjellige grunnlag for hva de synes er kult, teit, riktig og galt. Det her tok jeg med meg når jeg ble valgt inn i arrangement komiteen. Jeg er der altså ikke bare her for å gjøre de tingene jeg syns er gøy, men som en «potet» for folket arrangement ønsker. 

 

Avslutter denne teksten på samme måte som jeg avsluttet appellen min: «jeg liker å kødde og fakke rundt».

Jorid Skogen Vorkinn

image0.jpeg

Arrangementmedarbeider

E heite Jorid og kjøm frå Vågå - verdens vakraste plass! E lika å gå på tur og å reise (på fæst). Digga au arrangementskommiteen. Håpa å få te mange brae arrangement og fæstleheite.

Sofie Berg Lea

image0 (1).jpeg

Arrangementmedarbeider

Heter Sofie, er 21 år, fra bondeparadiset Nes. Fritidsalkoholiker og en forkjemper for temafest. Ellers spiller jeg Lacrosse og prokrastinerer skolearbeid. Er med i komiteen for ønsker å bidra med at det sosiale blir en like stor del av studiet som det faglige, om ikke mer! 

Synne Jørgensen

Image.jpeg

Arrangementmedarbeider

Synne Jørgensen aka gøyal chica ;) 22 år og selvutnevnt afterskidronning fra Tryyyysiiiil!!! Et vedlikeholdsarbeid som spiser en smashpose om dagen og er meeeget glad i å ha det gøy, tjohei! Jeg ønsker å være med på å feiiiire livet sammen med gjengen og mekke tidenes feteste arrangementer, wiii! Funfact: jeg har proppfulle dms på insta av boys som vil kjøpe footpics <3 

image_6483441.JPG

Johan Grøgaard

Fagmedarbeider

Johan Grøgaard, 24 år, 1. året master i Statsvitenskap. Medlem av fagkomiteen. Interesser: politisk teori og fjellturer

IMG_7129.jpeg

Malin Høgsand Leirvåg

Fagmedarbeider

Jeg heter Malin og er 14 år. Går statsvitenskap for å kunne være bedreviter i sosiale lag.

Er fra Stavanger, dessverre, men bytter gjerne dialekt. Fun Fact: navnet mitt rimer på Stalin (oppbrukt vits? Ja, jeg vet). Elsker å være i fagkomitéen for å spre både politisk og sosialt sladder. 

64038216251__E50B213F-3172-4EE5-B1AA-3351F887F6E1.JPG

Aurora Helmine Hagen Krekke

Fagmedarbeider

Mitt navn er Aurora Helmine, jeg er 22 år og kommer fra Lillehammer. Jeg går statsvitenskap for å komme nærmere drømmen om å ta over verden. Ellers liker jeg å være kreativ og gå på ski (er jo fra Lillehammer, duh).

Som medarbeider i fagkomitéen vil jeg være med på å planlegge interessante, relevante og faglige sammenkomster.

Funfact: jeg er den ekte datteren til Eros Ramazzotti. Lover.

IMG_1813 3 (1).jpeg

Lena Bruun Taule

Fagmedarbeider

Mitt navn er Lena, jeg er 20 år, og kommer fra Asker. Vil beskrive meg selv som hyggelig (prøver hvertfall) og pratsom (anbefales ikke å sitte med meg i eksamensperioden). I linjeforeninga håper jeg å bidra til å skape et tilbud med mange gode faglige og sosiale arrangementer, slik at vi alle kan bli gode politiske bedrevitere.

248069565_600689807633434_1096327239588593150_n.jpg

Agit Danişman

Fagmedarbeider

Jeg heter Agit, 23 år fra Trondheim og går nå på fjerdeåret i bacheloren, og anser meg som største ressursen i fag-komiteen. Misforstod navnet på komiteen først, men jeg er nå like habil på begge. Til hobby går det mye i lesing og skriving, gjerne med popmusikk i bakgrunnen - oftest Kylie Minogue. Jeg kjenner til byen som jeg gjør H&M-solsiden, og har brukt like mye penger på begge.

image0 (2).jpeg

Solveig Daling

PR-medarbeider

Hei! Navnet mitt er Solveig Daling, og jeg kommer fra Beitstad, nord i Trøndelag. Jeg er 22 år, og går 2. året på en bachelor i Statsvitenskap her på NTNU. Fritiden min bruker jeg på å være sosial, og nyte den glade studentilværelsen. I komiteen har jeg ansvar for å danne en subkomité til linjeforeningens nye magasin, og ellers være med på det PR og kommunikasjon har ansvar for.

Snapchat-401630301.jpg

Ingrid Helmersen

PR-medarbeider

Mitt navn er Ingrid Helmersen, jeg er en blid 21-år gammel jente fra denne fine byen Trondheim. Veldig glad i sprell, tull og tøys, som jeg ønsker skal være beskrivende for våre arrangement:)) Ellers interesserer jeg meg for trening, foto, musikk og kunst. I linjeforeningen ønsker jeg å sørge for at det er super lavterskel for å delta på våre arrangement, slik at vi får mange sosiale kvelder (og dager;)) med gode venner, klemmer, latter og morro.

2020-02-08 21_37_10.037.jpg

Sigrid Mosand

PR-medarbeider

Hei! 

 

Jeg heter Sigrid, 23 år, og kommer fra Oslo. 

Jeg er en kreativ sjel som elsker fest og sofakos. Som student er jeg ivrig på å delta på arrangementer og bidra til et godt studentmiljø ved å delta i linjeforeningen. Jeg er med i PR- og kommunikasjonskomiteen, hvor jeg har ansvar for Leviathan sin Instagram. 

IMG_4133.PNG

Ina Bjerke

PR-medarbeider

Hei sveis, mitt navn er Ina, og jeg er (fortsatt) 18 år gammel. I linjeforeningen er jeg grafisk ansvarlig, står på stand(<3), i tillegg til at jeg har ansvar for nettsiden du nå leser på. Når jeg ikke holder på med verv eller pensum, bruker jeg tiden min til å se på gilmore girls, spille 1010 og candy crush, stå på ski, høre på russemusikk på lesesalen samt lese skjønnlitteratur som utelukkende tar for seg karakterer med deprimerende skjebner. Jeg gleder meg massse til å bli med på alt linjeforeningen arrangerer gjennom året, og jeg vil på det sterkeste anbefale deg å bli med på alt!

248892554_1038424557000450_609434555126198834_n.jpg

Frida Raade Asplund

PR-medarbeider

Tjoheii jeg heter Frida, er 20 år og går første året på bachelor i statsvitenskap<3 I PR og kommunikasjon har jeg ansvar for det som legges ut på Facebook. Når jeg ikke lever som Thomas Hobbes på fb går mye tid til å være sosial og ulike aktiviteter! Du finner meg både i buldrehallen og på randoo i puddersnøen om vinteren;) Gleder meg til mye morro med den beste linjeforeningen!

image0 (3).jpg

Tryge Larsen

Økonomimedarbeider

Trygve Larsen, 23 år fra Lørenskog. Har på utrolig vis klart å havne inn i økonomikomiteen, og trives godt der. God til å bruke penger, noe jeg mener er en egenskap som er kjekk å ha med seg inn i komitéarbeidet. Anerkjenner ikke løping som eneste måten å kjappe seg på. Om du trenger meg så finner du meg på Circus. 

Ntnu_Statsvitenskap og samfunm_048.jpg

Erik Johansen

Økonomimedarbeider

Erik Johansen, 22 år fra Stange 

Erik her, jeg brenner for linjeforeningen og har hatt flere verv i Leviathan tidligere. Nå er det særlig å utvide mulighetsrommet til organisasjonen jeg er opptatt av og håper på å kunne gjøre dette gjennom mitt verv som økonomimedarbeider. Ellers er jeg en festglad og faglig interesert krabat som aldri sier neitakk til et glass vin. 

 

Bilde:

Foto, Elin Iversen/NTNU

Lyst til å jobbe som medarbeider ?

Vi velger nye medarbeidere hvert år under høstens generalforsamling. 

Høsten 2020 avholdes generalforsamlingen rett etter fadderuken, så ikke nøl med å melde din intresse

Spørsmål - Kontakt oss!