Medarbeidere

Våre medarbeidere er selv studenter som jobber i sine respektive komiteer med å gi våre medlemmer det beste tilbudet innen faglige og sosiale arrangementer

Theo Hakim Bouzari

theo.jpg

Arrangementmedarbeider

20 år, fra Kristiansand. Interesser går for det meste i trening og netflix. Som medarbeider vil jeg være med på å lage så mange arrangementer som mulig, med et hjerte til quiz. Er glad i en fest og vil gjøre mitt beste for å være med på å lage en hyggelig arena med god stemning.

Magnus Bjørkeng Aaløkken

magnus.jpg

Arrangementmedarbeider

22 år, kommer fra Oslo. Ser på meg selv som en habil beer-pong spiller, TikTok B-kjendis og kongen av Strava. I løpet av året ønsker jeg å bidra med at linjeforeningen, tross utfordrende tider, klarer å skape så mange kvelder for evigheten som mulig!

Jørgen Lien

Arrangementmedarbeider

Jørgen er 20 år og fra Oslo. Han vil beskrive seg selv som utadvendt, hyggelig og hjelpsom. Han vil bidra med å skape et godt samhold i linjeforeningen ved å lytte til andres ønsker, og å realisere disse.

Johanna Risan

Arrangementmedarbeider

Mitt navn er Johanna Risan, og jeg er 21 år gammel fra selveste hovedstaden. Når jeg ikke planlegger morsomme arrangementer for linjeforeningen, pleier jeg å henge i buldreveggen med venner etterfulgt en kald øl. Jeg er med i linjeforeningen siden jeg tror på at det sosiale i studielivet er like viktig, om ikke viktigere, enn selve studiet. Derfor har jeg lyst til å kunne gi andre en god studietid gjennom moro arrangementer og festligheter i en ellers så grå hverdag.

Julia Holtsmark

Arrangementmedarbeider

Julia Holtsmark 20 år ung fra Oslo. Født og oppvokst. Ingen barn. 53 innlegg på insta og relativt A4-dame som enten er på topptur, ligger vannrett i sofan eller et sted midt i mellom. Min nr. 1 hobby er å bade, både i kaldt og varmt vann. Ellers er jeg også over gjennomsnittet glad i å teste meg for covid 19. Med andre ord kan jeg bidra både negativt og positivt i diverse festligheter. For linjeforeningen vil jeg love verdens beste halloweenfest, og garantere for at alle får seg en god hønselatter.

agnes.jpg

Agnes Gelting Andresen

Fagmedarbeider

22 år gammel, fra Oslo. Jeg er en engasjert, glad ginger med en dyp kjærlighet for planter og billig rødvin. Dersom du ikke ser meg på skolebenken, finner du meg mest sannsynlig på dansegulvet - aller helst til noen latinske rytmer. Ser frem til et år fylt med faglig innhold og sosiale arrangementer så godt det lar seg gjøre i krevende tider. Håper jeg kan bidra med et positivt engasjement gjennom skoleåret med Leviathan!

jonah.jpg

Jonah Schrøder

Fagmedarbeider

21 år og fra Larvik. Jeg vil beskrive meg selv som reflektert, engasjert og aktiv. I Leviathan ønsker jeg å være med på å belyse interessante faglige temaer og å få til et bra samhold i linjeforeningen. Jeg ser frem til mange sosiale og lærerike arrangementer fremover!

tommy.jpg

Tommy Selvåg Holtan

Fagmedarbeider

21 år, fra Siljan utenfor Skien. Vil beskrive meg selv som hardtarbeidende og litt nerdete. Interesser er blant annet musikkproduksjon og film, men sier heller ikke nei takk til en god fotballkamp. Ganske glad i øl, og da må det selvsagt også brygges i kollektivet. Håper å være med på å skape et godt faglig og sosialt miljø på linja.

Peter C. Lange

Fagmedarbeider

Blid 21 åring fra Oslo. Jobber blant annet med gjennomføring av politisk prat. Jeg elsker å krangle og ønsker å invitere til gode diskusjoner hvor man får utfordret sine egne og andres meninger. Tar man med en pils i dette mattestykket har man en oppskrift på en bra kveld. Ta gjerne kontakt med meg hvis du har et tema du vil ha med på politisk prat, både dagsaktuelt eller mer generelt!

Andrea Eliassen

Fagmedarbeider

Hei jeg er 22 år gammel og kommer fra ei lita bygd utenfor Lillestrøm som heter Aurskog. Utenom forelesninger finner du meg som regel på sofaen med enten en god bok eller en kul tv-serie. Er som regel også å se med musikk på ørene. Musikken varierer fra Kpop til metall avhengig av humøret. Som medarbeider i fagkomiteen håper jeg å få til kule karriererettede arrangementer og artige foredrag sammen med resten av gjengen!

kaja.jpg

Kaja Rygh

PR-medarbeider

Jeg er en 19 år gammel fra Drammen. Interessene mine varierer fra sjakk og brettspill til popcorn og fest. Ellers er jeg forelska i linjeforeninga, og er derfor veldig glad for å kunne bidra til at Leviathan er der for alle som måtte ønske det.

Aksel Mellingen

PR-medarbeider

21, fra sogndal. Interesser trening og sport, spesielt squash i det siste! Jeg vil gjerne bidra til å gjøre linjeforeningen til en positiv og viktig del av studentlivet, og til å gjøre den den beste på hele NTNU!

Madelen Holtedahl

PR-medarbeider

Mitt navn er Madelen, 19 år og fra et lite sted utenfor Oslo som heter Gran. Interessert i alt fra geografi og bøker, til baking og biler. Ellers gleder jeg med til et år fylt med herlige mennesker og masse god stemning!

Haakon Grøstad Lie

PR-medarbeider

Haakon, 20 år fra Solbergelva(Drammen). Vil beskrive seg selv som omgjengelig, rettferdig og humørfylt. Ellers over gjennomsnittlig glad i fotball og alkohol. Gjerne i kombinasjon. Ser frem til et positivt skoleår med Leviathan!

Fabian R. Johansen

PR-medarbeider

Fabian, 20 år fra Oslo. Jeg er interessert i politikk, alt av sport og å henge med venner på fritiden. Jeg er også interessert i foto og film. Min oppgave er å formidle informasjon fra linjeforeningen til studenter på statsvitenskap og i tillegg vil jeg bidra med god stemning

ingeborg.jpg

Ingeborg Røstadsand Schanke

Økonomimedarbeider

20 år, fra Tigerstaden. Kort om meg: Snill og grei, liker også å gjøre kule ting utendørs som å surfe og spille krokket. Hva jeg vil jobbe for i linjeforeningen kan oppsummeres med noen av mine favoritt quotes: Nichts ist unmöglich, money talks og mamma vet best<3

frank.jpg

Frank Røsvik

Økonomimedarbeider

Frank er 21 år og kommer fra et lite sted utenfor Ålesund som heter Vigra. Han beskriver seg selv som utadvent, spontan og sosial. Han er interessert i økonomi og politikk og mener at han som sunnmøring og tidligere økonomistudent har relevant erfaring og kunnskap til å være et nyttig tilskudd for økonomikomiteen.

Lyst til å jobbe som medarbeider ?

Vi velger nye medarbeidere hvert år under høstens generalforsamling. 

Høsten 2020 avholdes generalforsamlingen rett etter fadderuken, så ikke nøl med å melde din intresse

Spørsmål - Kontakt oss!