top of page

Medarbeiderne

Våre medarbeidere er selv studenter som jobber i sine respektive komiteer med å gi våre medlemmer det beste tilbudet innen faglige og sosiale arrangementer

Hovedkomiteene

image0 (3).jpeg

Helene Dahl Mattes

Heyy! Jeg er 20 år fra Sandvika. Gleder meg til masse fete fester med gjengen i Leviathan. Du finner meg sjeldent på sal, men alltid på neste arrangement.

310071527_1758732921152057_5205764542037434377_n.jpg

Emre Dahl

Mitt navn er Emre Dahl, er 22 år gammel og liker lange turer langs stranda.. jeg er ekstremt politisk interessert, og mitt kjernesak er å få flere mikrobølgeovner på dragvoll

305860831_416773777281555_7796631802437973734_n.jpg

Johannes Svebak Johnsen

“First time felt so nice I had to do it twice”

IMG_4213.jpeg

Klaudia Sosnicka

Heisann, mitt navn er Klaudia, er 20 år og kommer fra Osloby. Går første året mitt på statsvitenskap og målet i livet er å en gang ta over jobben til Jens Stoltenberg. Jeg er personlig veldig glad i å være med venner, reiiiseee masse, fest og morro og ikke minst være i forelesningene. Som en del av arrkom vil jeg mekke mange fete arrangementer og samle folket. Gleder meg veldig til dette året og hva det bringer. 

IMG_9344.jpeg

Younes Vik

Halla, Younes her. Jeg er 18 år og kommer fra Trondheim, mine adjektiv er klok/kjekk (vennligst respekter disse). På fritiden elsker jeg å debattere (krangle) og å lese (være bedreviter). Ellers er jeg en ydmyk fyr som digger verdens beste fagkomité.

Profilbilde.jpeg

Sigurd Thomsen Meyer

Jeg heter Sigurd, er 24 år og studerer master i statsvitenskap. Er med i Leviathan fordi jeg digger studentfrivilligheten. Så langt i studietiden har jeg hatt fire styreverv i tre foreninger, to medarbeiderverv i Leviathan, og vært med i totalt fire korps og studentorchestre. Tuba er best, Halden er hovedstad, og pizza slår aldri feil.

Image (2).jpeg

Pernille Solbakken Hågensen

Mitt navn e Pernille, 20 år fra Bodø (#glimt). Altså ordentlig nordlending! Æ e med i fagkomiteen fordi æ elska å arranger ting, å ikke minst fordi æ vil lær mer heh… æ e ei blid og omtenksom jente som gjerne vil at alle skal værmed på alt. Lika å vær med venna, både på byen, men også en rolig filmkveld! helst noe om politikk;)

image.png

Vebjørn Myhre

Hei mitt navn er Vebjørn og jeg ble født i går. Jeg meldte meg i fagkomiteen fordi jeg er veldig seriøs, ydmyk og holder meg alltid til tema. På fest forsøker jeg alltid å overtale andre om at Gjøvik ikke er så ille som folk tror - uten hell. På fotballbanen står jeg med hoftefeste. 

Linjeforeninga på statsvitenskap er super duper. Hvis du ikke har vurdert å stille, så burde du!!

BEEB915A-5864-47C1-BEA6-5228D87B0A24.jpeg

Aleksandra Selle

Hei! Jeg heter Aleksandra. Jeg kommer fra Bærum (og ja jeg hadde en au pair) og er sykt gira for å være en større del av Leviathan! Jeg digger å planlegge kule arrangementer som kan bringe folk sammen, og skal gjøre alt jeg kan for å finne på de beste måtene og gjøre det faglige gøy. Jeg er kanskje ikke den mest tradisjonelle nordmannen i Norge, ettersom jeg ser MYE heller på amerikansk fotball enn langrenn, og står heller ikke selv med mindre jeg blir tvunget. Jeg bruker mye heller penger på billige flybilletter enn båt eller hytte, og storkoser meg med en selverklært reisehobby:))) 

image_67177217.JPG

Ingrid Rinker

Mitt navn er Ingrid, er 21 år. Vil beskrive meg selv som en sprudlende person, og jeg tar meg heller en fest for mye enn en for lite. Eller er jeg glad i å henge med venner eller finne på noe annet moro. Satser på å gjøre enn bedre jobb med leviathan sin økonomi enn min egen(:

image1.jpeg

Bartosz Pietrzak

Bartek, 22 år fra Ørland
Jeg sitter i økonomikomiteen fordi Kevin Malone er forbildet mitt. Liker å reise, feste og høre på forelesningene til Knutsen.

image1.png

Else Marie Brobakken

Jeg er Else, 20 år, med en mental alder på 74, fra Furnes. Jeg liker å finne på en (u)sunn mengde sprell, hvilket kanskje går ut over skolearbeidet jeg burde ha gjort. Sitter i økonomikomiteen fordi jeg vil sikre oss sjuke arrangementer på alle plan. Funfact: Jeg er ganske sikker på at faren min er en av Exit-mennene. Vi talas:)

IMG_1639.jpg

Mads Hind Stølan

Hei. Mitt navn er Mads og jeg er 20 år fra Kongsberg/Elverum/Rena/ Setermoen. Jeg er vokst opp i et hjem preget av en far som viet livet sitt til det norske Forsvaret, men som nå har slått seg ned med kone (mamma) og hund i Kongsberg. Jeg kom til Trondheim i håp om et nytt liv som livsnyter (alkoholiker). Jeg jobber til daglig i PR-komiteen sammen med tvillingbroren min Jon, veldig givende arbeid. Utenfor arbeidsplassen befinner jeg meg som oftest på Edgar med et glass Dahls i hånda! Også studerer jeg litt på siden da, statsvitenskap. For mere info, send meg mail på: madshst@sigmamail.com.

309013907_1741249702934818_6347023521733991836_n.jpg

Jon Lunde Dahl

Mitt navn er Jon, jeg er 21 år gammel og kommer fra Oslo. Jeg er medarbeider i PR, og ble på en eller annen måte valgt inn her til tross for at jeg hverken hadde Instagram eller TikTok. I stedet for å scrolle bruker jeg gjerne tiden min på klatring og annen moro, som å dra på alle de gøyale arrangementene Leviathan arrangerer :)

image0 (4).jpeg

Alva McBrien Johansen

Mitt navn er Alva, 20 år og fra Bærum, dessverre. Jeg går statsvitenskap i håp om å kunne si at jeg kjente en fremtidig statsminister. I PR komiteen driver jeg hovedsakelig med instaen til Leviathan, så ser dere noe bra innlegg der så er det en liten sjanse for at det er mitt verk. Jeg er veldig glad i fest, men mest glad i å ha møter på mandager!

image_6487327.JPG

Nima Halvorsen

Hei, jeg heter Nima! Ofte også kalt Nina, Mina, Lina og en gang i Polen sa noen Nemo. Lever livet 157,5 cm over bakken, og ja jeg har høydeskrekk. Jeg er med i PR fordi jeg vil representere alle oss som må få informasjon mist 4 ganger for å huske det. Ellers er jeg blid så lenge jeg ikke er sur, og liker det meste så lenge jeg ikke misliker det. 

Lyst til å jobbe som medarbeider ?

Vi velger nye medarbeidere hvert år under høstens generalforsamling. 

Høsten 2023 avholdes generalforsamlingen et par uker etter fadderuka

 (13. september), så ikke nøl med å melde din intresse

Spørsmål - Kontakt oss!

bottom of page