top of page

Medarbeiderne

Våre medarbeidere er selv studenter som jobber i sine respektive komiteer med å gi våre medlemmer det beste tilbudet innen faglige og sosiale arrangementer

Hovedkomiteene

pernille.jpg

Pernille Hågensen

Heia, mitt navn er Pernille, jeg er 20år (snart 21) fra Bodø (heia glimt). Jeg er med i arrkom for å være med på å lage dritmorsomme fester for alle studentene på statsvitenskap. Elsker å være med venner og gjøre gøy ting så dette året blir dritfett<3 

emre.jpg

Emre Dahl

Et bilde sier mer enn ett tusen ord.

eirik.jpg

Eirik Høgberg

God dag. Heter Eirik. 22 år. Fra Stavanger. Går første året statsvitenskap. Glad i politikk. Glad i arrangementer og fest. Ikke så glad i forelesning klokka 8.

fabian.jpeg

Fabian Fjelle

Hei, jeg heter Fabian! Jeg er en søt, snill og kjekk gutt fra Fredrikstad. Er meget dedikert til fest og fyll, så arrangement var naturligvis komiteen for meg;) Er også veldig interessert i statsvitenskap og sånt ...

frida.jpg

Frida Viktoria Tveitnes

Hei! Jeg heter Frida, er 21 år og kommer fra Stord; Vestlandets perle i følge alle. Den fine gjengen på statsvitenskap gjør at jeg trives like mye med dem i kantina på Dragvoll som på alle de gøye arrangementene til Leviathan<3 Jeg klarer stort sett ikke å takke nei til en fest, og derfor er jeg nok (dessverre) også å se på det meste av det Leviathan arrangerer:)

karla.jpg

Karl August Skar

Halla! Mitt navn er Karl.....nei nei, ikke han. Jeg er 21 år og kommer fra varmere strøk (Oslo). Jeg søkte som medarbeider av dårlig samvittighet for all den gratis kaffen jeg har hentet fra stand, men har blitt av det gode sosiale miljøet i linjeforeningen.

nicolas.jpg

Nicolas Burud

Hei, mitt navn er Nicolas, 20 år og jeg tjener i fagkomiteen. Jeg liker å hjelpe mine medstudenter. Dere kan forvente en ydmyk og dannet mann fra min side. Jeg kan hjelpe dere med det meste som er faglig (Bortsett fra ExPhil). 

hans.jpg

Hans Askevold Bollingmo

Hei! Jeg vil ha Dem med i Leviathan! Jeg er 22 år og kommer fra Jeløy. En femtedel jurist og procrastinateur extraordinaire. Jeg ble med i fagkomitéen fordi jeg prøver å faktisk prøve på studiet. På fritiden liker jeg å spille fotball og tennis, og leser selvsagt Aftenposten og Sjøfarten. UTFT!

jakob.heic

Jakob Drøpping

Halla, jeg heter Jakob og er fremtidig leder av Leviathan linjeforening og er relativt ydmyk. En smart nordlending sa til meg "du blir å søke fag" og siden har jeg ikke set tilbake. I fagkomiteen driver jeg hovedsakelig å kjemper min kampsak, mer pils med mer professorer. Hvis du leter etter meg så finner du meg i håndjern baki bilen til NTNU-vekterene. Utenom det er jeg en glad fyr som er veldig begeistret for fagkomiteen, som jeg mener er den beste i verden. 

joel.jpg

Joel Ramin Neuhaus-Khatami

Mitt navn er Joel (tenk det som "Schoel"), og er fra Oslo. Jeg tenker dersom diskusjonen ikke innebærer krangling og/eller stol-kasting så er den ikke verdt å ha. Krutt i politikken er alltid gøy. Skal prøve mitt beste å være fagkomiteens største supplerer. "Don't sit on the fence, burn the fence down". 

live.jpg

Live Naomi Lubanda-Husby

Skjer?

solveig.jpg

Solveig Hagen Strand

So I’m sitting there, BBQ-sauce on my titties

sandra.jpg

Sandra Myreng

Hei! Jeg heter Sandra, er 21 år og kommer fra Vestby (ja, det er der outleten er…) Er i økonomikomiteen fordi jeg elsker penger og det er selvfølgelig mest gøy når man får bruke de. Jeg skal sikre at linjeforeningens økonomi er på plass (når min egen ikke er det;) slik at vi får et sjukt bra studieår! Lenge leve girlmath

oda.jpg

Oda Bjørnsen

Hei jeg heter Oda, og kommer fra Tønsberg. Har vært på backpacking i to år og lekt instafamous. Så tenkte PR i leviathan passet perfekt. Gleder meg mest til fest, og på bilde trodde jeg at jeg hadde vunnet beer olympics. 

glen.png

Glen Jakob Eriksen

mitt navn er Glen Jakob Eriksen, jeg er 19 år og kommer fra Nannestad. Mitt hovedmål er å spre gode vibber og godt humør.

Can you feel the Glenergy?

393177790_334314492475083_4316699859674435002_n.jpg

Edda Bolme

Eg e Edda! Tenke du ofte på hvem som kommer først av høna aller egget? For det e ikkje meg, alltid sein, men jobber med det. Du ser meg på dansegulvet og hvis du e heldig på Dragvoll, kanskje du til og med får se ett vandrende egg i lesesal. #esåerdumed

hannah2.jpg

Hannah Martine Borge

Hei hei, navnet er Hannah Martine 20 år fra Oslo. Og nei jeg er ikke youtuber, kall meg heller Hannah Montana, lever livet som en vanlig student i hverdagen på første året statsvitenskap, men når helga kommer, da kommer superstjerna fram.(!!) 

Jeg har alltid med meg et kamera og tar spesielt mye bilder av alt og ingen ting ute på byen, derfor ville jeg bidra i PR for at noen bilder blir brukt og ikke bare råtner i kamerarullen min:)) 

henriette.png

Henriette Olivia Skauen

Heyyy, jeg heter Henriette Olivia og er fra Fredrikstad og Vågå. Så hvis du mikser Staysman og Arne Brimi så får du dialekta mi (ikke mobb). Jeg valgte å gå statsvitenskap fordi det høres pretensiøst ut, og det er strengt tatt det viktigste. Ellers har jeg ADHD, er 1.80 høy og liker å turne på meg hjernerystelser på fest. Gleder meg masse til å sitte i PR og kommunikasjon denne perioden med resten av gjengen <3 

emilie.jpg

Emilie Skari

Heihei, jeg heter Emilie og er 21 år fra Osloo! Går statsvitenskap bare fordi jeg så Borgen og ville bli som Birgitte Nyborg. Jeg er med i bedpress og satser på å få til noen bra bedpresser dette året! Gleder meg til et år med beste Leviathan<3

helen.png

Helen Midthun

Hei mitt navn er Helen, 21 år, fra Oslo (vest)++;) Du ser meg vel som oftest på skolen der jeg prokrastinerer å skrive semesteroppgaver. Men jeg elsker egentlig statsvitenskap, jeg lover! Jeg gleder meg sykt til et nytt år i bedpres (beste komiteen) og et nytt år med å få tak i kule bedrifter som kan komme og spandere pizza på oss!

rakel.jpg

Rakel Endal

Hei! Jeg heter Rakel og er 21 år. Hvis du noensinne har lurt på hva som ville skjedd hvis en hel espressomaskin fikk menneskelig form, vil du finne svaret i meg. Min superkrefter er å få ting til å skje raskere enn et ekorn på koffein, hoste vors fordi ingen andre noensinne kan og bruke så mye penger på Monster at jeg ikke har råd til bussbilletten. Jeg er i overkant glad i sjø og fest (gjerne i kombinasjon ), så ring meg når du skal til stranda;) GO BEDPRES!

Vi sees på bøljan den blå! Eller på vors hjemme hos meg.

image.png

Eirik Thunshelle Øvtedal

Eirik, Erik,  Geirik, BigDickRick, Du der. Jeg går under mange navn. Jeg er en glad gutt fra beste sted på jord, Kjelsås. Jeg hater Moss og Drammen.

Subkomiteene

Sara.jpg

Sara Skogseide Hovland

Hei! Jeg heter Sara, er 21 år (fyller snart 22) og kommer fra Bærums Verk; koseligste stedet i Bærum!! Jeg elsker å være aktiv og å dra på utflukter, så Aktiv-utflukt er selvfølgelig komiteen for meg <33 Jeg gleder meg til å arrangere mye bra Leviathur fremover! 

image.png

Tora Hundere Øvreseth

Helu, Tora 20 år fra Oslo her! Stolt førstis som gleder seg masse til et år i aktiv utflukt. Aktivitet er min passion, så kan love dere noen fete utflukter. På byen ser du meg med 0,5 kameraet mitt, så om du vil ha et bilde kan vi fikse det! Ellers liker jeg å reise, være sosial og høre på Emma Steinbakken. Ser frem til et morsomt år med Leviathan! 

myrtel.jpg

Myrtel Indreiten

heyy! Mitt navn er Myrtel aka blåbær som i jul på månetoppen. Jeg er 20 år fra Horten. Har over snittet høyt konkurranseinnstinkt, men ellers er jeg veldig hyggelig! Elsker å reise, være sosial og aktiv. Sier sjeldent nei til fest, men det krever en Taylor sang. Studerer statsvitenskap for å bli en bedre bedreviter og vinne alle argumentasjoner! gleder meg skikkelig til å bidra i aktiv utflukt for å arrangere masse bra opplegg og en rå Åre-tur!

Stine.jpg

Stine Roald Olsen

Mitt navn er Stine! Jeg er 20 år og kommer fra Ålesund. (Heier kun på aafk når de vinner) Jeg deltar aktivt i problemet studenter og alkohol! Ønsker å lage en enda bedre fadderuke enn forrige, om det er mulig <3

anne.jpg

Anne Runde Saxegaard

Heluuuu, Jeg heter Anne. Jeg er 21 år og kommer fra Kolbotn. Jeg elsker å sitte i bil, uten tak, i full fart og med sassy solbriller på!

Ellers.. 

Fadderuka er gøy!

stine2.JPG

Stine Bjørvik-Hagen

Heisann! Jeg heter Stine, 19år og kommer fra Oslo (faktisk Oslo Oslo, og ikke 1time unna). Fadderuken var utrolig gøy og morsom, som også beskriver meg ganske bra! Tenker derfor det blir gøy å sitte fadderkomiteen i år, for å skape like fine minner for fremtidige statsvitere

Victoria.png

Victoria Aabol-Sundsbø

Hei! Jeg heter Victoria og kommer fra Oslo! Utenom å studere statsvitenskap på NTNU, er jeg veldig glad i å være med venner, trene, jobbe, henge på Edgar og cavasøndag. Både Trondheim, NTNU og Leviathan har fått en stor plass i hjertet mitt, så jeg er veldig glad for å være en del av fadderstyret og kunne bidra til at nye studenter også trives. Hobber å se deg i fadderuken 2024!

josefine.jpg

Josefine Vandbakk Gjester

Hei! Jeg heter Josefine, er 21 år og kommer fra Drøbak, det absolutt fineste stedet utenfor Oslo:) På fest finner du meg enten på dansegulvet eller med 1 (eller 2) shots i hånden;) Jeg er medlem i fadderkomiteen og er veldig gira på å gi studentene til neste år en like fantastisk fadderuke som i år!

hannah.jpg

Hannah Barth

Hei! Mitt navn er Hannah, 22 år fra Eidsfoss<3 Funfact: har urealsitisk stor tro på egen styrke, og kan derfor finne på å utfordre selv den sterkeste til duell. Utenom det liker jeg å dra bar til bar og spre musikken til Britney Spears, og bryte høylytt inn i diskusjoner. Hater HSM, delfiner og lukten av ost.

peter.jpg

Peter Nystøyl

Norges selverklærte beste øl-kritiker og tidvis hobbypilot. Kødding på heltid og noen ganger blir det litt kødding på siden, når jeg tar meg tid til det. Kjøh!

charlotte.jpg

Charlotte Wold Nilsen

Heihei, jeg heter Charlotte, 20 år fra verdens navle aka Stokke. Gleder meg sykt mye til å lage et dritfett magasin sammen med kule folk til alle dere statsvitenskapsstudenter!!

hans theodor.png

Hans Theodor Kure

Mitt navn er Hans Theodor, også kalt Hansi av kjente og nære. Jeg er 21 år gammel og kommer fra den vakre byen Moss. På fritiden går det mye tid til både fotball og golf! Gleder meg til å være en del av Redaksjonen og oppnå nye høyder på nivå med Subjekt, kjøhh!

anniken.jpg

Anniken Jensen

Heii, mitt navn er Anniken og jeg er 21 år gammel. Ellers er jeg en enkel jente fra Moss. Med lese- og skrive vansker og to år på fhs, gleder jeg meg til å skrive no smart for redaksjonen. Etter jeg har lært meg forskjellen på hvis og viss. Glad i fest er jeg også, spesielt om Leviathan arrangerer.

isak.jpg

Isak Evensen

Heihei! jeg heter Isak, 20 år fra Stavanger og hele Norges Lewis Capaldi. Jeg går førsteåret på statsvitenskap i håp om at andre kan si at de en gang kjente en saksbehandler i Stavanger kommune. Jeg er med i podcastkomiteen eksplisitt for å vise frem Norges vakreste dialekt. 

ingrid.jpg

Ingrid Johansen

Hei! Jeg heter Ingrid, er 22 år, fra Oslo. Vil beskrive meg som en evig optimist, spesielt når det gjelder tiden. Jeg gleder meg masse til å lage spennende podkaster med verdens beste gjeng!

constance.jpg

Constance Breunig

WooOooHoOooo! Jeg heter Constance, er 20 år og fra Oslo. Har blitt medlem av pod-gjengen og er altså da et steg nærmere drømmen min om å få intervjue min kjære Professor Gunnar Fermann. Så det er jo kult🤘🏻lover at fremtidige pod episoder skal generelt bli mer velartikulerte enn det denne lille teksten ble. Ja, også studerer jeg statsvitenskap da

Lyst til å jobbe som medarbeider ?

Vi velger nye medarbeidere hvert år under høstens generalforsamling

og ved intervjuer i etterkant til subkomiteene. 

Vanligvis avholdes generalforsamlingen et par uker etter fadderuka,

så ikke nøl med å melde din interesse

Spørsmål - Kontakt oss!

bottom of page