top of page

Kommunikasjon

Kommunikasjonskomiteen fungerer som et bindeledd mellom linjeforeningen og studentene

Det er mye som skjer i studiehverdagen, og det er vår oppgave å holde dere oppdatert på alt som skjer i regi av Leviathan! Arbeidet linjeforeningen gjør presenteres utad gjennom alle våre kanaler. Vi har som mål å være til stede for alle som studerer statsvitenskap på NTNU, uansett årskull. 

Det skapes uendelig med gode minner i studietiden, og disse vil vi forevige i form av bilder og videoer som vil være til glede i lang tid framover. 

Tekster

Sosiale medier

Vi er tilgjengelig på alle sosiale medier! Til og med maskoten vår, Thomas Hobbes, er å finne på facebook! Her publiseres viktig informasjon og kommende arrangementer,, superkoselige bilder fra fullførte arrangementer, sammen med en og annen meme som ofte kun er forståelig(og morsom) dersom du studerer statsvitenskap. 

  • Svart Linkedin Ikon
  • Facebook
  • Instagram

Magasinet

Magasinet ble startet opp i 2017, og har siden da publisert intervjuer med professorer, reisebrev fra utvekslingsstudenter, tips til studiestart og mye mer! Statsvitere er kjent for å være samfunnsengasjerte, og magasinet gir alle statsvitenskapsstudenter mulighet til å publisere leserinnlegg om dagsaktuelle temaer!

 

Fra 2020 er magasinet et samarbeid mellom fagkomiteen og kommunikasjonskomiteen. 

For øyeblikket er ikke magasinet aktivt, men vi venter bare på en ivrig sjel som vil vekke det til live.

avis
Publikum

Promotering

Flere ganger i måneden arrangerer vi ulike arrangementer, og det er utrolig viktig at informasjon om de ulike arrangementene spres til studentene. Vi blester i forelesning, lager plakater og promoterer i våre kanaler, slik at så mange som mulig får med seg både store og små arrangementer i regi av linjeforeningen.

Ta kontakt!

Trykk her og kom i kontakt med kommunikasjonskomiteen

Portrettbilde; Frida_edited_edited_edited_edited_edited.png

Leder for Kommunikasjonskomiteen er Frida Stalheim

bottom of page