top of page

Arrangement

Å være en del av et sosialt felleskap er viktig i studietiden, hos oss kan du delta på en rekke sosiale arrangementer! Som medlem får du rabatterte billettpriser 

Sosiale arrangementer for alle og en hver er høy prioritet hos oss. Arrangementkomiteen arrangerer derfor en rekke sammenkomster gjennom semesteret!

Ikke nøl med å delta på noe gøy og morsomt i studiehverdagen, det er nå eller aldri!

Vi arrangerer flere temafester gjennom semesteret, alt fra halloween, oktoberfest til trafikklysfest, hvor du kanskje møter en liten flørt? 

 

Vi arrangerer også lengre utflukter! Vi kan friste med både langweekend til Oppdal, skitur til Sälen eller kanskje en uke i utlandet fullpakket med sosiale og faglige arrangementer. 

Hvert år er det også duket for vintergalla, da er det ingen grunn til å la ballkjoler og smokinger ligge å støve ned - finn frem finstasen!

Eller er du av typen som liker å ta en rolig pils og quiz kveld med "gutta"? Da arrangerer vi jevnlig quiz.

Følg med på kalenderen og sett av de datoene på arrangementene Du kan tenke deg å delta på!

Under ser du en rekke sosiale arrangementer vi arrangerer i løpet av året.

Skjermbilde 2020-07-16 kl. 18.37.33.png

Quiz

Hver måned gjennom hele semesteret arrangerer vi Quiz på Den Gode Nabo.

 

Her kan man stille med lag på opp til 5 personer og kjempe om pallplass, enten på den enkelte quizkveld eller sammenlagt gjennom hele semesteret 

Temafest

Gjennom semesteret arrangerer vi en flere temafester til ulike anledninger. Haloween, trafikklysfest og oktoberfest er noen vi har arrangert tidligere. 

Gå heller ikke glipp av den årlige låvefesten på vårsemesteret, hvor vi konkurrerer mot flere linjeforeninger om den ettertraktede vandrepokalen!

Kom gjerne med tips eller ønsker til likende temafetser.

Skjermbilde 2020-07-16 kl. 18.56.50.png
thumbnail_IMG_0351.jpg

Hyttetur

Vi arrangerer som regel en hyttetur i starten på vårsemesteret for å starte det nye semesteret med en god sosial sammenkomst!

Her kan vi freiste med enten en langweekend i Oppdal med skitur, intim hyttekos og afterski på Trønderlags beste skisted!

Eller kanskje vi tar et lengre skiopphold i Sverige med hyttetur til Sälen fyllt med lange dager i bakken avsluttet med de feteste afterskifestene! 

Vinterball

Hva er vel en linjeforening uten et eget ball? Vi arrangerer naturligvis et vinterball enten før jul eller til nyttår hvor vi tar på oss den fineste ballstast vi har!

Da er det duket for taler, prisutdelinger og mimring tilbake i forgående semester!

Skjermbilde 2020-07-16 kl. 20.43.58.png
Ta kontakt!

Trykk her og kom i kontakt med Arrangementkomiteen

Johannes_edited.jpg

Leder for Arrangementkomiteen er Johannes Svebak Johnsen

 

bottom of page