top of page

Linjeforeningsstyret 2023/2024

Facetune_02-05-2023-20-08-57.HEIC

Fra topp venstre: Karl Eidsvik Solvang (fagansvarlig), Mads Hind Stølan (økonomiansvarlig), Klaudia Maria Sosnicka (arrangementansvarlig), Younes Essahli Vik (leder), Ingrid Seim Rinker (nestleder), Alva McBrien Johansen (kommunikasjonsansvarlig), Emma Staum (bedriftpresentasjonsansvarlig)

Styret fungerer i praksis som et kollegium, der alle ledervervene har like mye de skulle sagt. Ved avstemninger i styret har ikke leder eller nestleder noen vetorett eller dobbeltstemme. Her er samarbeid og konsensus målet. Styret fungerer som et team. Ledervervene er på valg ved generalforsamlingen mot slutten av hvert vårsemester. Medarbeiderne er til valg i starten av hvert høstsemester, like etter fadderuka.

Facetune_02-05-2023-20-14-33.HEIC

Younes Essahli Vik
Leder

Hei! Jeg heter Younes, jeg er 19 år og kommer fra Trondheim (et lite steinkast fra Dragvoll). Ved vårens generalforsamling ble jeg valgt som leder av Leviathan. Å bli gitt tilliten til å lede en så flott organisasjon er mildt sagt overveldende. Min jobb det kommende året vil være å legge til rette for at styret, og resten av linjeforeninga skal kunne blomstre. En mer givende jobb skal man se langt etter! Tidligere har jeg vært medlem av fagkomitéen i Leviathan, noe som har gitt meg utrolig mye. Jeg gleder meg enormt til det kommende året, til sene kvelder på Edgar og tidlige morgener på sal. For å ta det på trøndersk: Det her bli dritbra!

IMG_8956.JPG

Ingrid Seim Rinker
Nestleder

Hei! Jeg heter Ingrid, er 22 år og kommer fra Bærum. Ved siden av studiene liker jeg å trene, henge med venner og å være ute i naturen. Tidligere var jeg med i økomomikomiteen i Leviathan. Nå har jeg rollen som nestleder av linjeforeningen. Dette innebærer er å være leders høyre hånd, og det er jeg som har hovedansvaret for at subkomiteene til Levithan går som de skal. Dette er en kjempegøy rolle, og jeg gleder meg masse til å sammen med resten av styret bidra til at studentene på statsvitenskap skal få en god sosial og faglig arena. Har du spørsmål er det selvfølgelig bare å sende meg en melding eller mail.

IMG_8923.JPG

Karl Eidsvik Solvang
Fagansvarlig

Hei! Jeg heter Karl Eidsvik Solvang er 22 år fra Hamarøya, en ikke så alt for stor plass i Nordland.

På fritiden liker jeg å lage mat, trene og være med flotte folk. 

Min rolle i styret er som fagansvarlig. Dette medfører ansvaret for de faglige arrangementene som linjeforeningen har, i tillegg til podcasten "Statsbøttekottet". Jeg gleder meg veldig til å være med på å lage nye spennende arrangementer der alle på statsvitenskap kan møtes. 

Leviathan er en veldig fin arena for å treffe fantastiske mennesker og jeg gleder meg til å være en del av dette framover.

IMG_8948.JPG

Klaudia Maria Sosnicka
Arrangementsansvarlig

Halla, mitt navn er Klaudia, jeg er 20 år og kommer fra Oslo. Jeg er veldig glad i å trene, reiiisee (masse), se på film og være sosial med kule folk. I styret er min rolle å arrangere sosiale arrangementer for statsvitenskapsstudentene slik at man lettere kan bli kjent med hverandre og samtidig ha det litt gøy i løpet av studietiden. Jeg ser veldig frem til det å mekke ordentlig bra quiz-kvelder og sykt kule fester for alle sammen, og tror det blir super bra!

IMG_8903.JPG

Mads Hind Stølan
Økonomiansvarlig

Hei! Mitt navn er Mads og jeg er 20 år fra Kongsberg, men har vokst opp store deler av livet mitt andre steder i Norge, mesteparten av det i Elverum. I linjeforeningen er jeg økonomiansvarlig, noe jeg synes er både en spennende og morsom oppgave. Jeg får være med å dra linjeforeningen framover til å bli enda større og bedre, i tillegg har jeg ansvaret for å bevilge penger til de ulike arrangementene som linjeforeningen arrangerer. Utenfor linjeforeningen er jeg en sosial og litt faglig type, du kan ofte finne meg vandrende rundt på Dragvoll for å unngå å lese pensum. Kontakt meg gjerne på Leviathans keegeste mail ved behov!

IMG_8935.JPG

Alva McBrien Johansen
Kommunikasjonsansvarlig

Heisann! Jeg heter Alva, er 20 år gammel og er fra Bærum. Det er jeg som har ansvar for linjeforeningens sosiale plattformer, etter et år som medarbeider i komiteen. Meg og min komite sin jobb er å promotere alt som skjer i linjeforeningen sånn at alle har muligheten til å bli med! Jeg er veldig glad i alt sosialt, spesielt med de fine menneskene i Leviathan. Jeg gleder meg til et nytt år med masse sprell, moro og faglige arrangementer! Vi i styret har masse gøy planlagt og vil på det sterkeste anbefale deg å bli med på alt!

IMG_8961.JPG

Emma Staum
Bedriftpresentasjonsansvarlig

Heihei! Jeg heter Emma, jeg er 20 år og kommer fra Øyer (eller Hafjell om du vil). På fritiden elsker jeg å være med fine folk, trene og være ute! I tillegg til dette er jeg leder for bedpresskomiteen til Leviathan. Med denne stillingen er mitt mål at alle som tar en bachelor i statsvitenskap skal ha en klar tanke om hvilke karrieremuligheter de har med en slik utdanning! Jeg er skikkelig spent på tiden framover, og gleder meg masse!

bottom of page