Linjeforeningsstyret 2021/2022

Fra venstre: Kaja Harvik Rygh (kommunikasjonsansvarlig), Theo Hakim Bouzari (arrangementsansvarlig), Suzanne Rian (leder), Aksel Mellingen (nestleder), Jonah Schrøder (fagansvarlig), Frank Røsvik (økonomiansvarlig)

Styret fungerer i praksis som et kollegium, der alle ledervervene har like mye de skulle sagt. Ved avstemninger i styret har ikke leder eller nestleder noen vetorett eller dobbeltstemme. Her er samarbeid og konsensus målet. Styret fungerer som et team.

Ledervervene er på valg ved generalforsamlingen mot slutten av hvert vårsemester. Medarbeiderne er til valg i starten av hvert høstsemester, like etter fadderuka.

Suzanne Rian

Leder

Jeg er 22 år og kommer fra Asker, litt utenfor Oslo. Jeg er er person som renner over av engasjement og har med glede tusen ting på agendaen til enhver tid. Målet for det neste året i linjeforenignen er å skape et godt faglig og sosialt mijø, og vidreføre gamle tradisjoner i tråd med å tenke nytt og kreativt. Det gledes!

  • Svart Facebook Ikon
  • Grey LinkedIn Icon

Jonah Schrøder

Fagansvarlig

21 år, fra Larvik. Jeg vil beskrive meg selv som faglig interessert, reflektert og engasjert. Jeg er av den oppfatning at spennende faglige innslag kombinert med sosialt samvær er en viktig del av det å gå statsvitenskap. Man kan derfor forvente interessante faglige arrangementer som tar for seg temaer som ligger statsvitenskapen nær, alt fra nyliberalisme til krigen i Jemen. Utover det mener jeg at semesteroppgaver skrives best etter ett glass vin, og jeg sier sjeldent nei til en god fest!

  • Svart Facebook Ikon
  • Grey LinkedIn Icon

Aksel Mellingen

Nestleder

Hei! Jeg er 22 år gammel, og går førsteåret på statsvitenskap bachelor. Utenfor studiet er jeg generelt glad i å trene, gjerne på treningssenter eller på Jujitsu-matten (når slikt åpner opp igjen vel å merke). Som nestleder vil jeg være en fleksibel ressurs for hele styret, og bidra til at vi får fikset så mange bra arrangement for studentene som overhode mulig. Send meg gjerne en mail hvis det er noe du lurer på angående linjeforeningen!

  • Svart Facebook Ikon

Theo Hakim Bouzari

Arrangementsansvarlig

Hei, mitt navn er Theo og jeg er 21 år fra Kristiansand. Jeg ville beskrevet meg selv som engasjert, ansvarlig og over gjennomsnittlig glad i en fest! Nå som pandemien forhåpentligvis løfter seg mener jeg det er ekstra viktig å få tilbake den normale studenttilværelsen, og mener at linjeforeningen burde stille med noe sosialt minst en gang i måneden, slik at alle kan få et avbrekk av det faglige for det sosiale!

  • Svart Facebook Ikon

Frank Røsvik

Økonomiansvarlig

Hei! Jeg heter Frank, er 21 år og kommer fra et lite sted utenfor Ålesund som heter Vigra. Jeg har tidligere studert Samfunnsøkonomi, som dessverre ikke er relevant for en økonomiansvarlig i en linjeforening. Jeg er veldig utadvendt, som regel festens midtpunkt og liker å gjøre ting jeg angrer på i fylla. Som økonomisjef ser jeg frem til å skape godt samhold blant studentene med å bevilge penger til gøye arrangementer, uten å kjøre linjeforeningens økonomi i grøfta

  • Svart Facebook Ikon

Kaja Harvik Rygh

Kommunikasjonsansvarlig

Hei! Jeg heter Kaja, er 19 år og kommer fra Drammen. Jeg har et stort hjerte for popcorn, brettspill og fest, og fikk fort også et hjerte for linjeforeningen. Jeg ønsker at flere skal få oppleve og ta del i gledene som linjeforeningen vår har å tilby. Jeg gleder meg til alt som skal skje, og til å ta masse flere koselige bilder på Instagram.

  • Svart Facebook Ikon
  • Grey LinkedIn Icon