Siste nytt

Her kan du følg med på hva som skjer i Leviathan 

Fotografering med instituttet

30. oktober var en gjeng fra Leviathan med på fotografering for instiuttet! Følg med på NTNU sine sider, kanskje du ser noen kjente fjes der etterhvert;)

Politisk prat 30.september

30. september arrangerte fagkomitteen igjen politisk prat! Denne gangen på Lille London

Politisk prat 16.september

På onsdag hadde Leviathan politisk prat på Mormors stue i regi av fagkomiteen! Her diskuterte engasjerte statsvitere alt fra kapitalisme til SIAN og ytringsfrihet. Det var rekordstort oppmøte, med hele 60 stykker som ville delta.

Generalforsamling og internarrangement

Høstens generalforsamling, en av to for denne perioden, avholdes fredag 04.september 2020. Her skal vi velge denne periodens komitemedarbeidere. Håper så mange av våre medlemmer har mulighet til å delta, da dette er vårt høyeste vedtaksorgan og gir oss legitimitet og støtte for å fortsette arbeidet om å lage sosiale og faglige arrangementer gjennom året. Vi trenger som sagt medarbeidere til komiteene og ønsker opp til 5 medarbeidere i fag-, kommunikasjon- og arrangement-komiteen, samt 2 medarbeidere til økonomi. Har du noen spørsmål send oss em melding på Facebook eller en mail 

Vel møtt-

Fadderfesten for Fadderuka 2020 vil avholdes Lørdag 8. August. Vi håper så mange av dere som har meldt dere som faddere for årets fadderuke kommer opp til Trondheim for denne helgen, slik at vi kan få innviet fadderuken på god gammeldags måte med en liten fest!

Denne vil bli avhold som et lukket privat arrangement, hvor man må stå på gjesteliste for å komme. De som allerede er medlem av Facebookgruppen faddere leviathan 2020 står automatisk på denne gjestelisten. Her må det tas med medbrakt og det dere vil drikke selv. Vi forholder oss til de gjellende smitteverns-reglement for slike arrangementer. I den sammenheng må alle som deltar skrive seg opp ved ankomst, og det vil settes ut flere stasjoner med håndsprit.

Vel møtt!

Det er duket for Fadderfest 2020

Valg av nytt styre for Semesterne 2020-2021

4. Mars var det duket for semesterets 2. Generalforsamling, og valg av nytt styre for semesteret 2020/2021 sto på tapetet! Det var en bra generalforsamling med stort oppmøte, med mange engasjerte studenter som bryr seg om studiemiljøet hos oss på statsvitenskap!

Etter noen spennende utspørringer av kandidatene var det duket for avstemning. Vi gratulerer de som gikk av stabelen med vervene, takker alle som stilte, og ikke minst takker vi avtroppende styre 2019/2020 for en strålende innsats!

 

Resultatet ble som følger:

Leder: Anna Mjønerud Gjestvang, 24 år fra Sørum.

Nestleder: Malin Kamfjord, 22 år fra Nøtterøy

Arrangementsansvarlig: Ingvild Johnsen, 22 år fra Trondheim

Fagansvarlig: Erik Johansen, 21 år fra Stange

Økonomiansvarlig: Vebjørn Romfog, 22 år fra Øyer

Kommunikasjonsansvarlig: Ingrid Danielsen Ekern, 21 år fra Stange

Gå inn her og les mer om hva de ønsker å få til i sin periode!

Fra venstre: Erik, Malin, Ingrid, Anna, Ingvild og Vebjørn

 

© 2020 Leviathan, linjeforeningen for Statsvitenskap v/ NTNU, Trondheim.

  • Gray Facebook Ikon
  • Gray Instagram Ikon