© 2019 Leviathan, linjeforeningen for Statsvitenskap v/ NTNU, Trondheim.

  • Gray Facebook Ikon
  • Gray Instagram Ikon

Linjeforeningsstyret

Styret fungerer i praksis som et kollegium, der alle ledervervene har like mye de skulle sagt. Ved avstemninger i styret har ikke leder eller nestleder noen vetorett eller dobbeltstemme. Her er samarbeid og konsensus målet. Styret fungerer som et team.

Ledervervene er på valg ved generalforsamlingen mot slutten av hvert vårsemester. Medarbeiderne er til valg i starten av hvert høstsemester, like etter fadderuka.

Styret 2019/2020

Styret 2017/2018

Leder: Johan Henrik Wiencke Grøgaard (Ligger foran)

Nestleder: Morten Andreas Bjerkelund (I rødt)

Økonomiansvarlig: Tuva Helen Eide Marås (I striper)

Fagansvarlig: Synne Didriksen (I sort)

Arrangementansvarlig: Marte Lindseth (I midten)

Kommunikasjonsansvarlig: Andrea Eline Ringstad Eliassen

(I lys topp)

Johan Henrik Wiencke Grøgaard

Leder

Synne Didriksen

Fagansvarlig

Morten Andreas Bjerkelund

Nestleder
Halla folkens. Morten 22 år fra Bærum. Nestleder i linjeforeningen betyr at jeg maser på Johan og de andre for at de skal få jobben gjort. Når jeg ikke maser liker jeg å bry meg om hovedsakelig to ting: 1) fest og 2) god stemning.

Marte Lindseth

Arrangementsansvarlig
Hallo, jeg er Marte! Er 22 år og kommer fra verdens navle, Oppegård. Hvis jeg kan beskrive meg selv med tre ord ville det bli energisk, ansvarsfull og ei som ikke tar seg selv veldig høytidelig. Jeg er ansvarlig for linjeforeningens sosiale arrangementer som ball, quiz, utenlandstur og andre festligheter.  

Tuva Helen Eide Marås

Økonomiansvarlig
Kommunikasjonsansvarlig

Andrea Eline Ringstad Eliassen

Hei hei, Andrea her! Jeg er 20 år og kommer fra Aurskog, en liten bygd øst for Oslo. Jeg vil beskrive meg selv som utadvendt, engasjert og tilpasningsdyktig (som kan være greit med den gjengen her). Jeg er ansvarlig for linjeforeningens sosiale medier, nettside og det grafiske. 

Tidligere styrer

Styret 2018/19

Fra venstre til høyre: Vetle Aarø (arrangementsansvarlig), Jakob Scherm Eikner (fagansvarlig), Simon Hanssen (økonomiansvarlig), Ida Marlene Henriksen (nestleder) og Kari-Anne Helland Barland (leder)

Styret 2017/18

Fra venstre til høyre: Eivind Kvile (arrangementsjef, Tim Levinh (økonomiansvarlig), Christian H. Dahl Nielsen (leder), Anders Høimyr (fagsjef), Peter Mathias Blumenthal (nestleder), Iben Ringvej Dahl (PR-sjef). 

Styret 2016/17

Fra venstre til høyre: Kent-Lasse Dekkerhus (Fagsjef), Erlend Gylver (Arrangementsjef), Henrik Østensen Heldahl (Leder), Aksel Noonan (Økonomiansvarlig) og Herman Grieg Riisnæs (PR-ansvarlig).

Heisann! Jeg er Synne, en 22-åring fra Bergen! Som en samfunnsengasjert student på jakt etter høyere viten og framtidens løsninger, skulle det bare mangle at linjeforeningen har en arena hvor jeg for utløp for mine frustrasjoner om hva som skjer i verden! Det skal jeg som fagansvarlig passe på at vi opprettholder og bygger videre det neste året! Å være student er skummelt, derfor skal vi i fag også fikse skrivehjelp, roe eksamensnerver og koble deg til arbeidslivet.
Hey! Jeg er Johan, er 22 år gammel og kommer fra Bærum!
Jeg vil beskrive meg selv som energisk, kverulant og positiv.
Som leder er mitt ansvar å ta ansvar når andre ikke har gjort det de skal, få kjeft når ting går i dass, og sole meg i glansen når det går bra. Morten er min høyre hånd og husker alt jeg glemmer. Heldigvis har jeg verdens beste medarbeidere
Heihei! Jeg er Tuva. Er 22 år og kommer fra Ås. Vil beskrive meg selv som en glad, utadvendt og lite høytidelig person. I linjeforeningen har jeg ansvar for økonomien. Det vil si jeg sørger for at de andre ikke bruker penger som de vil og at vi har penger til festligheter.