Verdidebatt eller kvinnekamp? Replikk fra Mohammed Abdullahi

05.07.2017

 

Mohammed Abdullahi har fullført førsteåret på statsvitenskap, og er aktiv i linjeforeningens faggruppe.  Nylig skrev tre kvinnelige samfunnsdebattanter med muslimsk bakgrunn en kronikk der de beskrev at de blir utsatt for trakassering og trusler når de kritiserer egne miljøer. Forrige uke skrev Mohammed en replikk der han stiller spørsmål ved deres påstander om "moralpoliti" og sosial kontroll, noe han ikke kjenner igjen. Videre hevder han at dette ikke handler om kvinnespørsmål eller undertrykkelse, men om hva som skal bli ansett som normativ islamforståelse i norsk kontekst.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Siste innlegg

December 20, 2017

Please reload

Arkiv

Please reload

Søk etter tags

Please reload

Følg oss

  • Facebook Basic Square

 

© 2020 Leviathan, linjeforeningen for Statsvitenskap v/ NTNU, Trondheim.

  • Gray Facebook Ikon
  • Gray Instagram Ikon