Kommunikasjon

Kommunikasjonskomiteen fungerer som et bindeledd mellom linjeforeningen og studentene

Det er mye som skjer i studiehverdagen, og det er vår oppgave å holde dere oppdatert på alt som skjer i regi av Leviathan! Arbeidet linjeforeningen gjør presenteres utad gjennom alle våre kanaler. Vi har som mål å være til stede for alle som studerer statsvitenskap på NTNU, uansett årskull. 

Det skapes uendelig med gode minner i studietiden, og disse vil vi forevige i form av bilder og videoer som vil være til glede i lang tid framover. 

Tekster

Sosiale medier

Vi er tilgjengelig på alle sosiale medier! Til og med maskoten vår, Thomas Hobbes, er å finne på facebook! Her publiseres viktig informasjon og kommende arrangementer, sammen med en og annen meme som ofte kun er forståelig(og morsom) dersom du studerer statsvitenskap. 

  • Svart Linkedin Ikon
  • Facebook
  • Instagram

Magasinet

Magasinet ble startet opp i 2017, og har siden da publisert intervjuer med professorer, reisebrev fra utvekslingsstudenter, tips til studiestart og mye mer! Statsvitere er kjent for å være samfunnsengasjerte, og magasinet gir alle statsvitenskapsstudenter mulighet til å publisere leserinnlegg om dagsaktuelle temaer!

 

Fra 2020 er magasinet et samarbeid mellom fagkomiteen og kommunikasjonskomiteen. 

avis
Publikum

Promotering

Flere ganger i måneden arrangerer vi ulike arrangementer, og det er utrolig viktig at informasjon om de ulike arrangementene spres til studentene. Vi blester i forelesning, lager plakater og promoterer i våre kanaler, slik at så mange som mulig får med seg både store og små arrangementer i regi av linjeforeningen.

Ta kontakt!

Trykk her og kom i kontakt med kommunikasjonskomiteen

kaja.jpg

"Ta gjerne kontakt" - sier Ingrid Ekern, leder for Kommunikasjonskomiteen