© 2019 Leviathan, linjeforeningen for Statsvitenskap v/ NTNU, Trondheim.

  • Gray Facebook Ikon
  • Gray Instagram Ikon

Fadderuka 2019

Fadderuka på NTNU er ikke bare én uke, men TO uker fylt med sosiale sammenkomster og god stemning. Fadderuka er en gylden mulighet for deg som ny student til å bli kjent med dine medstudenter og ta del i ditt nye studentmiljø. Vi anbefaler sterkt å være med på så mye du kan da det vil danne grunnlag for sosiale relasjoner og vennskap i din studieby. Det er oss - linjeforeningen - med hjelp fra det som kalles Fadderutvalget Dragvoll, som arrangerer fadderuka på statsvitenskap. Vi gleder oss veldig til å bli kjent med deg!

Fadderuka vil i år være i uke 33 og 34. Etter seremonien på immatrikuleringsdagen mandag 12. august på campus Gløshaugen blir du busset opp til Dragvoll fra kl. 11:30. Les mer om immatrikuleringen her. Vel fremme på Dragvoll står vi, klare til å ta deg imot og gi deg en faddergruppe og fine faddere i den store hallen på idrettsbygget. Her er et kart over hvor du skal, men det er bare å følge mengden når du går av bussen. 

Deretter må du finne statsvitenskap blant resten av studiene på Dragvoll. Vi har på oss lilla t-skjorter. Du får tildelt en faddergrupppe og møter dine faddere, og så er vi i gang! Dersom noen skulle komme opp til Trondheim noen dager senere, eller lurer på noe er det bare å kontakte oss på mail: leviathan.ntnu@gmail.com eller meldingsfunksjonen på facebook, så ordner vi det. 

Som nevnt er det fadderutvalget Dragvoll i samarbeid med linjeforeningene på Dragvoll som arrangerer fadderuka. I år har fadderutvalget to fellesarrangementer for alle linjeforeningene: stand-up med Vegard Harm og Morten Hegseth og temafest på Samfundet. Hvis man vil delta på dette kan man kjøpe fadderbåndet gjennom hele fadderuka. Fadderbåndet vil også kunne gi noen rabatter i utvalgte butikker i Trondheim. 

Ellers er det vi i Leviathan som står for resten av programmet i fadderuka. Vi og fadderne skal gjøre alt vi kan for at du skal få en hyggelig start her på NTNU og i Trondheim. Dette blir gøy!

Program

Mandag 12. august

09:30 

Immatrikulering på Gløshaugen. Fra kl. 11:30

kjøres det busser til Dragvoll. Møt opp i Idrettsbygget. Her møter du oss og får en faddergruppe og nyttig informasjon. 

14:00 

Dere vil få en introduksjon av linjeforeningen med styret og fadderne på D15.

Kveld: 

Vi feirer at fadderuka er i gang med å bli kjent i faddergruppene, for så å møtes på Samfundet for immatrikuleringsfest.