Fadderuka 2020

Den beste måten å starte en ny studenthverdag på

Fadderuka på NTNU er ikke bare én uke, men to uker fylt med sosiale sammenkomster og god stemning.

 

Fadderuka er en gylden mulighet for deg som ny student til å bli kjent med dine medstudenter og ta del i ditt nye studentmiljø. Vi anbefaler sterkt å være med på så mye du kan da det vil danne grunnlag for sosiale relasjoner og vennskap i din studieby. Det er oss - linjeforeningen - med hjelp fra det som kalles Fadderutvalget Dragvoll, som arrangerer fadderuka på statsvitenskap.

 

Vi gleder oss veldig til å bli kjent med deg!

I år vil de bli ekstra viktig at vi får registrert alle nye studenter som ønsker å delta i Fadderuka 2020 før første dagen, 10. august. Derfor vil det foreligge en påmelding til fadderuka. Dette er for at vi skal kunne arrangere en mottagelse av dere som er nye studenter på en trygg og forsvarlig måte, etter de gjeldende smittevernregler. 

Alle nye studenter som har kommet inn på statsvitenskap NTNU Trondheim skal i starten av august ha mottatt en mail fra institutt for sosiologi og statsvitenskap med mer informasjon om oppstarten ved nytt studie. Sjekk søppelpost, da den kan ha endt opp der. Om du likevel mangler denne mailen, kan du sende oss en mail så skal vi få rettet opp i det - send e-post til oss 

Har dere noen spørsmål, venligst sendt e-post til leviathan.ntnu@gmail.com

Korona & smittevern

Smittevernsansvarlig

Ingrid Danielsen Ekern >

Mange lurer på hva som skjer til høsten, og vi kan forsikre alle om at det blir undervisning på campus og det blir fadderuke, men vi må huske på smittevern! 

For at vi skal kunne arrangere Fadderuka 2020 slik at den blir trygg for alle som deltar er det viktig at vi har tydelige regler og grenser for smittevern. Vi er mange mennesker som kommer til å være i kontakt med hverandre i gjennom denne perioden på to uker. Da er noen ting det er ekstra viktig at vi ikke glemmer:

- Er du syk, enten du har forkjølelsessymptomer eller har testet positivt på korona?

Skal du IKKE delta på noen arrangementer i Fadderuka 2020!

Blir du syk i løpet av fadderuka.

Skal du rett i karantene og melde ifra til smittevernsansvarlig i linjeforeningen. Tenk gjennom hvem du har vært i kontakt med, slik at helsemyndighetene kan gjøre god smittesporing. Du kan ikke lenger delta i Fadderuka 2020 om du har blitt syk.

-Er du i risikogruppen? 

Ønsker vi å få beskjed om dette i forkant av fadderuka, slik at vi kan gjøre spesiell tilrettelegging av dette. Dette kan du gi oss beskjed om enten i påmeldingsskjemaet for Fadderuka 2020, eller send oss en e-post

Forebyggende 

*God håndhygiene, bruk hånddesinfeksjon når håndvask ikke er mulig. 

*God hoste- og nysekultur: Bruk papirlommetørkle foran munn og nese, eller host/nys i albukroken.

*Unngå kontakt med syke personer.

*Sørg for god mathygiene

*Den eller de som har vært i direkte kontakt med personer som kan ha, eller hvor det er påvist korona-smitte, men ikke selv har symptomer, skal gå i karantene (10 dager)

Tips! Vanlig håndsåpe fungerer faktisk bedre mot koronaviruset en antibac.

Program

Grunnet smittesituasjonen med koronaviruset i Trondheim har vi nye retningslinjer for gjennomføringen av arrangementer. Hver enkelt faddergruppe arrangerer separate arrangementer for den videre fadderuka - Vi presiserer at vi ønsker å arrangere en tryggest mulig fadderuke innenfor rettningslinjene utarbeidet av Styret, i tråd med NTNU og Trondheim kommunes råd for smittevern.

Vi ber alle ha forståelse og tålmodighet. Vi vil kun det beste for dere, og sikkre en trygg og god studietid resten av året, ikke bare Fadderuka 2020.

Følg med i de individuelle facebokk-gruppene for videre planer for fadderuka

Spørsmål om Fadderuka 2020?

Kontakt oss på e-post eller skriv til oss på Facebook 

 

© 2020 Leviathan, linjeforeningen for Statsvitenskap v/ NTNU, Trondheim.

  • Gray Facebook Ikon
  • Gray Instagram Ikon