Magasinet

Velkommen til magasinet! Her publiseres alt fra reisebrev fra utvekslingsstudenter, til intervjuer med våre professorer!

Ønsker du å sende inn leserinnlegg til magasinet? Send mail til leviathan.ntnu@gmail.com

Verdidebatt eller kvinnekamp? Replikk fra Mohammed Abdullahi

Mohammed Abdullahi har fullført førsteåret på statsvitenskap, og er aktiv i linjeforeningens faggruppe. Nylig skrev tre kvinnelige samfunnsdebattanter med muslimsk bakgrunn en kronikk der de beskrev at de blir utsatt for trakassering og trusler når de kritiserer egne miljøer. Forrige uke skrev Mohammed en replikk der han stiller spørsmål ved deres påstander om "moralpoliti" og sosial kontroll, noe han ikke kjenner igjen. Videre hevder han at dette ikke handler om kvinnespørsmål eller undertrykkelse, men om hva som skal bli ansett som normativ islamforståelse i norsk kontekst.

Hemmeligheten bak et vellykket studieløp - intervju med Lasse Vinje

Lasse Morstøl Vinje fullførte Bachelor- og Mastergrad i statsvitenskap på normert tid, og med gode karakterer. I tillegg ledet han linjeforeningens fotballag (DFFK) og var med på å grunnlegge Dragvoll-ligaen. I dette intervjuet med Studenttorget letter han på sløret, og forklarer hvordan han fikk til alt sammen.

 

© 2020 Leviathan, linjeforeningen for Statsvitenskap v/ NTNU, Trondheim.

  • Gray Facebook Ikon
  • Gray Instagram Ikon